Металочерепиця/ Модульна металочерепиця


Модульна металочерепиця Blachy Pruszynski логотип

Модульна металочерепиця є найбільш популярним легким матеріалом для покрівлі. Вона є високоефективним варіантом для заміни застарілого покриття, оскільки вона не навантажує конструкцію даху, у порівнянні з керамічною чи бетонною черепицею. Водночас модульна металочерепиця відкриває можливості для досягнення різноманітних дизайнерських ефектів, роблячи її ідеальним матеріалом для покрівлі в різних стилях, таких як високогірний, скандинавський, класичний чи сучасний.

Модульна металочерепиця Blachy Pruszynski – це панелі завдовжки 320-350 мм та 370 мм (REGLE), які можуть виглядати як один або два ряди традиційної черепиці. Маленький розмір модулів робить їх більш зручними для транспортування та зберігання, порівняно з великими аркушами металевої черепиці.

Модульна металочерепиця Blachy Pruszynski

Переваги модульної металочерепиці Blachy Pruszynski:

Легка збірка

Металочерепиця відрізняється глибокими замками, що запобігають неправильній установці. Симетричний характер профілю дозволяє встановлювати його з будь-якого боку.

Довготривала гарантія

Завдяки використанню передових захисних покриттів, що захищають від УФ-випромінювання та корозії, гарантія на металочерепицю до 50 років.

Насичені кольори

Виберіть колір покриття із різноманітної палітри та підіберіть його до фасаду чи оточуючих будинків.

Різноманітність форм

Найширший на ринку вибір форм панельної металочерепиці – від повністю плоских до хвилеподібних листів.

Для складних дахів

Модульна металочерепиця ідеально підходить для багатосхилих дахів з вікнами. Завдяки відносно невеликому формату легко переноситься та встановлюється. Використання модульних листів допомагає зменшити кількість утворених відходів, особливо в областях, де потрібно багато розрізів листового металу.

Моделі модульної металочерепиці Blachy Pruszynski

Модульна металочерепиця від виробника Pruszyński пропонує унікальний дизайн, який відкриває широкі можливості. Металочерепиця Pruszyński вражає своєю схожістю з ексклюзивною керамічною черепицею, класичною профільованою та сучасною плоскою черепицею, а також може імітувати традиційну черепицю або створювати оригінальні малюнки на даху. В асортименті представлено 9 різних моделей:

Tigra
Tigra
Fiord
Fiord
Plaska
Plaska
Regle
Regle
Paska plus
Paska plus
Modus
Modus
Loara
Loara
Ren
Ren
Szafir
Szafir

Металочерепиця Pruszynski доступна в різноманітних захисних покриттях, включаючи поліуретан PURAMAT та PURLAK, які забезпечують найвищий рівень захисту від корозії, механічних пошкоджень та змін кольору, викликаних УФ випромінюванням. Крім того, наше спеціальне матове покриття – TOPMAT – доступне лише для модульної металевої черепиці.

Важливо відзначити, що модульна металочерепиця в нашому асортименті доступна як одномодульна, так і двомодульна, що відповідає одному або двом рядам черепиці.

Щоб замовити  розрахунок модульної металочерепиці для покрівлі в Івано-Франківську, залиште заявку онлайн чи зателефонуйте за номерами, вказаними на сайті.

    Залишились питання?

    Зв'яжіться з нами для отримання технічної консультації або з питань придбання. Дякуємо!